Vi bruger hængelåse overalt i vores hverdag, på skuret i haven, på skabet i fitness centret, i skolen, på arbejdspladsen o.s.v.

Her finder du alle de bedste låse på markedet og du har mulighed for at få dem med kode eller med nøgle, ligesom du kan købe flere med samme nøgle.

En nøgle til alle dine hængelåse

Kunne det ikke være rart at have samme nøgle til traileren, skuret, og skabet i fitnesscentret, det kan du få ved at bestille enslukkende hængelåse, alternativt kan du bestille en kodelås så du helt slipper for nøgler.

Vi anbefaler især hængelåse fra ABUS da de er et Tysk kvalitetsmærke, du er sikker på at få den bedste kvalitet når du vælger deres hængelåse, samtidig står de inde for varene med en god ombytnings politik.

Vi kan også anbefale deres TSA hængelåse som er godkendte som kuffert låse til når du f.eks rejser til USA, så slipper du for en op klippet hængelås i tolden.

Find en hængelås i den rigtige størrelse

De fleste hængelåse kan man få i forskellige størrelser og længde på bøjlerne, kig i drop down boksen og se om den du kigger efter også fås i flere forskellige modeller, man kan også få store serier enslukkende hvis man har en virksomhed eller en forening hvor man vil nøjes med en nøgle til alt. Så er det også nemt senere at efterbestille nøgler da de er mærket med et luknings nummer hvor man kan bestille ekstra låse efter.

Skal du bruge containerlåse så er det vigtigt at du kender forsikrings kravet fra dit forsikringsselskab først, forlanger de en sikring der svarer til rød klasse så skal du bruge Mavako hængelåsen, Cisa hængelåsen er ikke længere forsikrings godkendt.

Stort udvalg fra de bedste mærker af hængelåse

Ruko´s hængelås serie fås i rigtig mange størrelser og der fås reservedele til alle låsene ligesom cylinderen kan skiftes ud hvis du udskifter låsesystem, alle størrelserne fås i forskellige længder bøjle og forskellige tykkelser på bøjlerne, især deres boltlås serie er genial til f.eks trailerlåse og kælderdøre hvor man kan udelukke manipulation af bøjlen. Du kender RUKO´s hængelåse på det sorte hus med striben, Grøn for alm brug, blå for Godkendt aflåsning og Rød for forsikrings godkendt aflåsning .

Kæmpe udvalg i hængelåse, alle mærker

Vi har også store partier af enslukkende eller forskelliglukkende låse til rigtig gode priser.