Muurikka rygepande 32 cm

Model: HA54440030
Barcode: 6412456303002
95.34EUR  Incl. VAT
( 76.27EUR  Excl. VAT )
119.81EUR  Incl. VAT
You save: 24.47EUR
Availability: Out of stock

Den runde rygegryde er velegnet til udekøkkenet. Både med gasblus og elgrill får man en jævn temperatur, som nemt kan reguleres. Det gør det enkelt at ryge fifisk, kød og grøntsager. Også velegnet til åben ild. Fremstillet i rustfrit stål. Diameter 32 cm.

Kompakt ryger til gas- og kulgrill, samt åben ild.

Muurikka Rygebeholder 32 cm

  • Kompakt ryger til gas- og kulgrill, samt åben ild
  • Drys rygechips i bunden af ​​rygeren
  • Leveres med en fedtplade
  • Stegeplade diameter 31 cm
  • Fremstillet af rustfrit stål

Produktet kan bruges på bål samt gas- eller kulgrill med plads nok på risten. Drys ellekær eller chips jævnt på bunden af ​​rygeren.

Læg fedtpladen på chipsene. Læg den rensede fisk på risten og låget på rygebeholderen. Fisken er klar, når rygben og skind let kommer af. Du kan også salte fisken efter røgning og undgå, at saltlagen ætser indvendigt. Rengør og tør altid rygebeholderen og stegepladen efter brug. I dette tilfælde er produktet straks klar til næste brug, og det dryppede salt vil ikke tære på rygebeholderen.

Rygekød: Kød kan først tilberedes på en grill eller pande og til sidst smages til med røg i rygebeholderen. Du kan også tilberede maden direkte i rygebeholderen og også tilføje rygechipsene mod slutningen af ​​tilberedningen. Når du ryger kød, kan du også prøve andre former for rygechips udover el-chips, såsom æbletræ eller eg.

 

Materiale: rustfrit stål
Stegeplade diameter: 31 cm

Fragtvægt : 2 kg