RUKO CONNECT 223

Dobbeltfallelås med omstillerknap, som kan skrues fast, til cylinderfalle bero-funktion. Låsekassen kan anvendes til døre hvor man ønsker dørgrebsfallefasthold af døren og mulighed for cylinderfalleaflåsning som kan omstilles.

35 mm 50 mm 70 mm

Price Dkr

685,73
836,25
You save: 150,52
Availability: Out of stock
Barcode: 7030680323000

Dobbeltfallelås med omstillerknap, som kan skrues fast, til cylinderfalle bero-funktion. Låsekassen kan anvendes til døre hvor man ønsker dørgrebsfallefasthold af døren og mulighed for cylinderfalleaflåsning som kan omstilles.Dørgrebsfallen trækkes ind i låsekassen med dørgrebet. Cylinderfalle og dørgrebsfalle trækkes ind i låsekassen med nøgle eller vrider.Cylinderfallen spærres i låst position når spærrefallen er trykket ind i låsekassen.Omstillerknappen kan blokere cylinderfallen i ulåst position.

Tekniske specifikationer

Fallene kan tolererer en skævhed mellem dør og karm på ± 4°Passer til udskiftning fra modullås, ved udskiftning i branddøre skal der stoppes ikke brandbart materiale i hulrummet.Låsekasser med dornmål 50 og 70 mm kan monteres med Ruko sikkerhedscylinder eller ovalcylinder. Låsekasser med dornmål 35 mm kan monteres med Ruko ovalcylinder.Fås i 35, 50 og 70 mm dornmål. Stolpen er af blank zinkbehandlet stål, hvilket giver en modstandsdygtig og neutral overflade som passer ind i alle miljøer. Faller af drejet stål med blank zinkbehandling.

Andre købte også