RUKO CONNECT 221

Dobbeltfallelås med omstillernøgle til cylinderfalle bero funktion. Låsekassen kan anvendes til døre hvor man ønsker dørgrebsfallefasthold af døren og mulighed for cylinderfalleaflåsning som kan omstilles.

35 mm 50 mm 70 mm

Price Dkr

533,00
650,00
You save: 117,00
Availability: Out of stock
Barcode: 7332404080689

Dobbeltfallelås med omstillernøgle til cylinderfalle bero funktion. Låsekassen kan anvendes til døre hvor man ønsker dørgrebsfallefasthold af døren og mulighed for cylinderfalleaflåsning som kan omstilles.Dørgrebsfallen trækkes ind i låsekassen med dørgrebet. Cylinderfalle og dørgrebsfalle trækkes ind i låsekassen med nøgle eller vrider.Cylinderfallen spærres i låst position når spærrefallen er trykket ind i låsekassen.Omstillernøglen kan blokere cylinderfallen i ulåst position.

Tekniske specifikationer

Fallene kan tolererer en skævhed mellem dør og karm på ± 4°Passer til udskiftning fra modullås, ved udskiftning i branddøre skal der stoppes ikke brandbart materiale i hulrummet.Låsekasser med dornmål 50 og 70 mm kan monteres med Ruko sikkerhedscylinder eller ovalcylinder. Låsekasser med dornmål 35 mm kan monteres med Ruko ovalcylinder.Fås i 35, 50 og 70 mm dornmål. Stolpen er af blank zinkbehandlet stål, hvilket giver en modstandsdygtig og neutral overflad

Andre købte også