Den gode følelse af sikkerhed med Abus

Sikkerhed giver tryghed og tryghed er alfa og omega for os alle. Hos ABUS arbejder De for at skabe sikkerhed – for dig, din familie og dine ejendele. Vi kalder os sikkerhedsekspert, for vi har en ambition om at ville vide alt om sikkerhed – og fortælle det hele til dig, så du kan sikre dig bedst muligt.

Derfor gennemfører ABUS jævnligt undersøgelser blandt danskerne, hvor vi spørger til emner i relation til sikkerhed. De skriver guider, tjeklister og faktaark, så du nemt kan finde ud af, hvordan du kan skabe den gode følelse af sikkerhed for dig og din familie. Du finder det hele her på hjemmesiden.

ABUS Danmark er en del af den tyske koncern ABUS, som har produceret sikkerhedsløsninger siden 1924.

Her er samlet en nem og hurtig fortegnelse over alle ABUS produkter.

360° sikkerhed med Abus

ABUS (August Bremicker und Söhne) er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i Tyskland i 1924 med produktion og salg af hængelåse ud fra devisen: Sikkerhed er afhængig af kvalitet!

Siden er virksomheden vokset kraftigt og består nu af tre divisioner, der dækker over alt fra cykelhjelme over låsecylindre til videoovervågning. 

Sikring i Fart er produkter inden for især to-hjulsbranchen (cykler, motorcykler og scootere). 

Mekanisk Sikring er produkter til sikring af dit hjem (låsecylindre, hængelåse, sikring af vinduer).

Elektronisk Sikring er videoovervågning, alarmsystemer og alt tænkeligt tilbehør hertil.

 

Abus - Sikkerhed i hele verden

I dag har ABUS salgsmæssig succes over hele verden med produkter, som alle udspringer af grundidéen omkring sikkerhed. Som tysk kvalitetsproducent fokuserer vi på, at vores produkter er pålidelige og har lang levetid, samtidig med, at de er nemme at betjene.