MBG 26, 26 pladsers intelligent nøgleskab med mange muligheder

Model/Artikelnr.: MBG26
von: MBG
26.250,00  Inkl. MwSt
( 21.000,00  Exkl. MwSt )
Verfügbarkeit: Auf Lager

Nøgleskab Intelligent MBG 26 er et state-of-the-art, funktionelt skab, der kan åbnes på 4 forskellige måder. Den er udstyret med touchskærm og kodelås, RFID, ansigtsgenkendelse og fingeraftryksscanning. Plads til 26 nøgler. 

  • Fastlåste Nøgler, du kan kun tage den nøgle du har fået tilkendt.
  • Tidsstyring, du kan kun tage nøglen i det tidsrum du har fået tilkendt.
  • Kan styres fra Webbrowser/App
  • Android Styresystem

Anvendelsesområde
Skabet er meget velegnet til virksomheder, der håndterer nøgler med mange forskellige brugere, hvor det er vigtigt at vide, hvem der har hentet hvilken nøgle. Skabet har fuld sporbarhed og en log, der fås direkte via display, computer eller mobiltelefon. Få styr på tasterne og få kontoret til at føles mere avanceret og moderne med dette smarte nøgleskab. Skaber et effektivt system til at kontrollere brugen af ​​lokaler, køretøjer, bygninger og anden ejendom. 

Lås - åbner på 4 forskellige måder
Nøgleskab Intelligent MBG 26 er udstyret med 4 forskellige låse. Den kan åbnes med kodelås, RFID, ansigtsgenkendelse eller fingeraftryk (biopin). I nødstilfælde er det også muligt at åbne med den medfølgende nødåbningsnøgle. 

Funktioner 
Skabet har ikke kun et flot design, det har også en række smarte funktioner. Udstyret med LED-lys, der gør det nemt at bruge selv i mørke, 7" touchscreen-skærm til nem brug. "Smart sikkerhedsdørlåsdetektion" - systemet advarer via e-mail, hvis skabet ikke er låst, hvis døren åbnes forkert måde, lukker langsomt, hvis nøgler ikke returneres inden for den korrekte tidsramme, hvis du forsøger at lægge de forkerte genstande i skabet, eller hvis du forsøger at lægge en nøgle i det forkerte nøglehul. Skallen er lavet af en aftagelig stålplade og PC-plastik som forlænger systemets levetid og gør vedligeholdelsen nemmere

Cloud-baseret datasystem  
Det indbyggede intelligente computersystem har ikke kun en række funktioner i sig selv, det er også cloud-baseret med en række ekstra funktioner og kan bruges, uanset hvor du er. Det understøttes af både computer og mobil. Her kan du blandt andet give autorisation til brugere, tjekke status og information på nøgler, hvornår de er taget i brug og hvornår de er returneret. 

 

Ca 5 dages levering på dette skab.

Materiale: 1,5 mm stålplade + ABS (plastik) 
Læsetid  
fingeraftryk : ca: 0,6 sek 
Læsetid 
ansigtsgenkendelse : < 1 sek 
Datahukommelse : Cloud + lokalt 
netværk : Wifi + Ethernet
Strømforsyning : AC 110 ~ 240 V 50 ~ 60 Hz
spænding : DC 12V 5A (maks.)

Standard interiør: 26 nøglepladser
Udvendig højde: 566 mm
Udvendig bredde: 380 mm
Udvendig dybde: 177 mm
Vægt: 17 kg
Farve: hvid sort
Godkendt indbrudssikring: Ingen
Huller til boltning: 4 huller til forankring i ryggen, skrue medfølger.
Brandsikker: Ingen
Garanti: 2 år
Standardlås: Kode, RFID, ansigtsgenkendelse & fingeraftryk og nødåbningsnøgle.
Anti-tyveri klasse: Tyveri forsinkelse