Muurikka rygeovn basic el 1100 w

Model/Artikelnr.: HA54410060
Barcode: 6412456544603
989,00  Inkl. MwSt
( 791,20  Exkl. MwSt )
1.447,90  Inkl. MwSt
Sie sparen: 458,90
Verfügbarkeit: Nicht auf Lager

Rygeovn af rustfrit stål som man nemt kan samle selv. Den har de samme højkvalitative egenskaber som Muurikkas andre rygeovne. Elektrisk effekt 1100 W. Strømkabel 2 m, jordet stikkontakt 230V/50Hz. Størrelse Ø 25 cm, længde 50 cm.

En ægte og original Muurikka elektrisk rygeovn nu som en selvmonteret version. Grundlæggende elektrisk rygeovn har alle de samme kvalitetsegenskaber som andre originale Muurikka-rygere.

En ægte original Muurikka elektrisk rygeovn kan genkendes på dets ægte Muurikka produkt-stempel. Muurikka elektriske rygeovn er en nem at bruge rygeovn og alsidig udendørs ovn i ét. Med den vil du altid få succes og nemt tilberede fisk, kød, pølser og grøntsager. Apparatet kan bruges til rygning med rygechips eller som en normal udendørsovn uden rygechips, hele året rundt! Risten, fedtpladen og spånbakken tåler opvaskemaskine, så rengøringen er nem.

Muurikka Elektrisk Rygeovn BASIC 1100W er en selvmonteret model, samlevejledning medfølger.

 • Let at bruge
 • Produktet skal samles, monteringsvejledning medfølger
 • En rygebakke
 • Ristmål: 24 x 42 cm
 • En chip og fedtplade
 • Ydelse 1100 W
 • Tilslutningskabel 2 m
 • Rustfrit stål
 • Enhedens diameter: 25 cm
 • Kropslængde 50 cm
 • Uden rygende chips kan rygeren bruges som grill/udendørs ovn

Mulige anvendelser

Med denne elektriske rygeovn kan du tilberede og ryge fisk, kød, pølser eller grøntsager. Du kan også bruge den til blot at smage maden til med røg. Ud over at ryge, kan du tilberede mad med enheden som en ovn, bare lad rygechipsene ude. Når maden tilberedes ved høj temperatur, bevares maden saftigere, når den pakkes ind i aluminiumsfolie. Det er vigtigt at overvåge tilberedningen af ​​maden regelmæssigt.

hvordan man ryger fisk

Salt og krydr eller mariner frisk renset fisk eller fiskefileter før rygning. Du kan også salte fisken efter røgning, mens den stadig er varm. Hvis du bruger frossen fisk, skal du tø fisken kold op og salte den inden rygning.

Drys et tyndt lag, cirka 2 dl, rene, grove rygechips eller bidder på chipsbakken. BEMÆRK! Sørg for, at rygechipsene er fugtige; hvis chipsene er for tørre eller mængden af ​​chips er for høj, kan det få låget til at springe op under rygning! Du kan fugte chipsene ved at sprøjte dem med fx en sprayflaske. Skub spånbakken på holderne over varmeelementet (spånbakken må ikke placeres direkte på varmeelementerne).

Du kan tilføje eller fugte chipsene, hvis de forkuller for hurtigt. I stedet for chips kan du også bruge opskårne skiver af el. Forskellige træsorter er velegnede til rygning, f.eks. el, æbletræ, eg, hickory og kirsebærtræsflis.

Læg fisken i ét lag på ristene og skub ristene ind i rygeovnen. Hold øje med rygningen og overvåg fiskens tilberedning. Rygetiden afhænger af antallet og størrelsen af ​​fisk. Små fisk røges på 15-20 minutter og større fisk på 40-60 minutter. En laksefilet tager ca. 35-50 minutter at koge, afhængig af størrelsen. Fisken er klar, når rygben og skind let kommer af. Fjern tilslutningskablet fra stikkontakten og tag fisken ud af rygeren.

Dele:  1 bageplade/spånbakke/fedtplade
El-tilslutning:  jordet stikkontakt 230 V 50 Hz
Tilslutningskabel:  2 m
Eleffekt:  1100 w
Materiale:  rustfrit stål
Størrelse:  diameter 25 cm/længde 50 cm

Rengøring af den elektriske rygeovn

Den elektriske rygeovn er lavet af rustfrit stål. De aftagelige indvendige dele, dvs. spånbakke, drypbakke og bageplader, bør rengøres efter hver brug. Du kan endda vaske delene i en opvaskemaskine. Tip! Du kan beskytte spån og dryp med aluminiumsfolie, det vil gøre rengøringen nemmere. Især hvis du bruger sukkerterninger til at sætte farve på fisk, smelter de nemt på chipsbakken.

Vi anbefaler også at rense den elektriske rygeovn indvendigt, hvis der har samlet sig meget sod og fedt på væggene. Fjern den elektriske modstand fra rygeovnen (elementet er fastgjort med 1 låsemøtrik), fjern modstanden og dens støtte fra rygeren, hvorefter du kan rengøre indersiden af ​​rygeren med Muurikka Multicleaner.

Fragtvægt : 5.975 kg