EasyRing Den intelligente ringeklokke

Barcode: 5704571195015
2.396,00  Inkl. MwSt
( 1.916,80  Exkl. MwSt )
2.995,00  Inkl. MwSt
Sie sparen: 599,00
Verfügbarkeit: Nicht auf Lager
Weiß Schwarz

Den trådløse EasyAccess EasyRing V3 smart dørklokke er udstyret med en bevægelsessensor og kamera. På denne måde kan du få et live-feed på din telefon fra døren til dit hjem, sommerhus eller kontor. Tovejs-lyden giver dig mulighed for at tale med gæsterne. På denne måde kan du fortælle dine besøgende, hvor du har skjult ekstranøglen, eller at du snart kommer og åbner døren.

Modtag meddelelser på din smartphone

Du får en meddelelse på din smartphone, når bevægelsesdetektoren registrerer bevægelser uden for dit hjem. Dørklokken gemmer billede og video, når bevægelsessensoren er aktiveret, eller når nogen ringer på, og du ikke svarer. Du kan også kontrollere live-feedet eller gemme billeder eller video når som helst, du vil. Dørklokken kan også bruges uden smartphone takket være den indendørs enhed, der følger med i pakken.

Fjernstyret åbning af døre

Ved at tilslutte dørklokken til EasyAccess smart dørlås og EasyRing Lock-modulet, der sælges separat, kan du nemt åbne døren med fjernstyring og lade dine gæster komme ind.

Forskellige strømindstillinger

Dørklokken er designet til at modstå skiftende vejr og fungerer pålideligt i det nordiske klima. Dørklokken leveres med et genopladeligt batteri, men det kan også tilsluttes en eksisterende strømforsyning mellem 8-24V AC- og 9-35 DC-spænding.

 
 
 
Nettomål (uden emballage) (D x B x H)
35,0 x 45,0 x 140,0 mm
Bruttomål (med emballage) (D x B x H)
90,0 x 165,0 x 230,0 mm