BURG værdiskab Combi line CL 460 E, kodelås

Model/Artikelnr.: DA1238101158
8.276,24  Inkl. MwSt
( 6.620,99  Exkl. MwSt )
10.476,25  Inkl. MwSt
Sie sparen: 2.200,01
Verfügbarkeit: Nicht auf Lager

Europæisk godkendelse efter EN 14450 i klasse S2 for tyveri og EN 15659 LFS 30P for brand. Værdiskab med dobbeltvægget kabinet og brandsikringsmateriale i henhold til DIN 4102-A1. Låsning med 25mm rundbolte. Ekstra låserigle i toppen af døren. Forankringsmulighed i bagvæg og gulv. Plads til stående A4 ringbind. Justerbar hylde.
Fås med nøgle eller elektronisk kodelås.
Farve sort
Udvendig mål: 820 x 495 x 445mm
Vægt: 111 kg
Volumen: 78 L

Brugsanvisning for lås kan hentes elektronisk på link-

Combi-Line sikkerhedsskab med certificeret brandsikring

BURG-WÄCHTER sikkerhedsskabene fra Combi-Line serien garanterer ikke kun  optimal sikkerhed  mod indbrudstyve, men er også  brandtestet og certificeret . Combi-Line er derfor ideel til opbevaring af værdigenstande, vigtige dokumenter og kære.

Robust forankring stopper tyve

Hvis tyve stjæler et pengeskab, åbnes det meste ikke på stedet, men tages derimod væk. En robust forankring beskytter mod tyveri. I Combi-Line serien er denne opsat på fabrikken. Naturligvis medfølger det nødvendige fastgørelsesmateriale i leverancen. Pengeskabet forbindes med væg, gulv eller møbel med to diagonalt anbragte huller i bagvæggen og to på gulvet.

Massive lukninger forhindrer tvangsåbning

Enhver, der vil åbne et Combi-Line pengeskab med magt, vil møde massiv modstand. Den dobbeltvæggede krop, sidelåsene med 25 mm tykke rundbolte og en glidebolt forhindrer den i at blive brækket op. Et andet pluspunkt med hensyn til sikkerhed: det indvendige hængsel. Det betyder, at Combi-Line kun tilbyder et minimalt angrebsområde, når man forsøger at bryde ind.

Kapacitet fra 15 til 78 liter

De forskellige størrelser af Combi-Line pengeskabe tilbyder en volumen på 15 liter (CL 410), 27 liter (CL 420), 50 liter (CL 440) og 78 liter (CL 460). Det betyder, at vi har det rigtige pengeskab på tilbud til alle behov. Combi-Line leveres som standard med en justerbar hylde, så dine værdigenstande og dokumenter ikke bliver blandet sammen - den store CL 460 kan rumme op til otte filer . Så du altid har overblikket. Og takket være det tidløse design i moderne sort passer møbelboksen perfekt ind i enhver atmosfære.

Ny sikker elektronik tilbyder endnu mere bekvemmelighed

Når du åbner Combi-Line pengeskabene, kan du vælge mellem at åbne med en klassisk nøgle (K-modeller) eller en elektronisk kode (E-modeller). Den nye sikker elektronik "SecuTronic" TRSE 12 H introduceret i 2020 scorer med gennemtænkte funktioner med hensyn til sikkerhed og bekvemmelighed. Betjeningen er trods alt enkel og innovativ. Kontrolpanelet har et skråtstillet touch-kontrolpanel med grafisk display . I stedet for møjsommeligt at søge efter "Til"-knappen, skal du kun stryge kort over kontrolpanelet. Dette er allerede aktiveret. Det skrå kontrolpanel giver også et optimalt udsyn fra oven. Du kan naturligvis frit vælge åbningskoden. Du har en frit valgbar adminkode og en brugerkodetil bortskaffelse. I øvrigt kan du nemt læse åbningshistorikken på displayet. Hvis der desuden indtastes tre forkerte koder, aktiveres en spærretid . Det betyder, at indbrudstyve ikke har mulighed for at prøve mange kombinationer.

Certificeret brandsikring

Uanset størrelse eller låsesystem: Alle Combi-Line pengeskabe er udstyret med certificeret brandbeskyttelse (brandmodstand LFS 30P iht. DIN 15659). Det betyder: i tilfælde af brand er papirer beskyttet inde i mindst 30 minutter . Et brandbeskyttelsesmateriale iht. DIN 4102 og en speciel kompositisolering foran dørbladet tjener som varmeisolering. Dette beskytter låsen og boltværket mod overdreven varme.

Den sikre linje Combi-Line tilbyder af sikkerhedsniveau B forsikringsdækning på op til 20.000 euro (privat) og 2.500 euro (kommerciel) . Bemærk venligst: koordinering med det respektive forsikringsselskab er nødvendigt på grund af de forskellige forsikringsbetingelser.

Für weitere Informationen besuchen Sie bitte die Homepage. des Produktes.