Ideal für Handtasche, Rucksack oder Handschuhfach Ihres Autos oder Wohnmobils: Mit unseren Taschenlampen können Sie sich im Dunkeln orientieren oder heruntergefallene Dinge finden. Praktisch: Durch den Vierkantschaft lässt er sich überall hinlegen, ohne vom Tisch, der Motorhaube oder anderen rutschigen Oberflächen herunterzurollen. Das rote Licht ist z.B. nützlich für lange Reisen mit dem Auto oder Flugzeug, wenn Sie Ihre Mitreisenden nicht stören möchten: So können Sie in Ruhe weiterlesen, ohne andere mit zu hellem Licht zu stören.

18% Rabatt
Model/Artikelnr.: AB87117
289,05  Inkl. MwSt
( 231,24  Exkl. MwSt )
352,50  Inkl. MwSt
Sie sparen: 63,45
18% Rabatt
Model/Artikelnr.: AB63994
330,05  Inkl. MwSt
( 264,04  Exkl. MwSt )
402,50  Inkl. MwSt
Sie sparen: 72,45
18% Rabatt
Model/Artikelnr.: AB63996
461,25  Inkl. MwSt
( 369,00  Exkl. MwSt )
562,50  Inkl. MwSt
Sie sparen: 101,25
18% Rabatt
Model/Artikelnr.: AB63995
404,88  Inkl. MwSt
( 323,90  Exkl. MwSt )
493,75  Inkl. MwSt
Sie sparen: 88,87

Lys overalt med ABUS lommelygte 

ABUS er ensbetydende med kvalitet, og dette gælder også indenfor lommelygter, hvor ABUS producerer nogle af markedets bedste. Her findes lommelygter i forskellige størrelser med forskelligt lys. På denne måde kan du finde en lommelygte till håndtasken, handskerummet eller til hjemmet, så du hurtigt har lys ved hånden, hvis der skulle opstå behov for dette. Med en lommelygte fra ABUS, kan du nemt finde ting i og orientere dig i mørket. Det kvadratiske skaft sikrer, at lommelygten kan lægges på alle glatte overflader uden at trille ned. 

Abus lommelygte til dit formål 

Der kan være mange grunde til, at man vælger at anskaffe sig en lommelygte fra ABUS, og med vores finde udvalg har vi også den helt rigtige lommelygte til dig. Flere af vores lommelygter kan både lyse med hvidt og rødt lys, og vi har både lommelygter med og uden LED lys. Det røde lys finder anvendelse i situationer, hvor du vil undgå at genere andre med lyset. En sådan lommelygte giver frihed på lange rejser, hvor du kan fortsætte læsningen eller anden aktivitet i ro og mag, uden at tænke på om du generer medpassagerer med dit lys. Det røde lys er også populært blandt eksempelvis jægere, da nattesynet ikke forstyrres af det røde lys. Det hvide lys sikrer dig en optimal lyskilde, så du kan stille skarpt i mørket. Disse lommelygter finder både anvendelse hos professionelle og private, som har behov for en lommelygte i professionel kvalitet. 

Hvorfor vælge en ABUS lommelygte 

ABUS har været synonym med godt håndværk, og uovertruffen kvalitet, siden grundlæggelsen i 1924. Med en lommelygte fra ABUS får du en lommelygte i holdbar og funktionel tysk kvalitet, så du er sikret et produkt, som lever op til dine forventninger. Derudover er lommelygterne praktisk designet, så du får et produkt med mange muligheder for anvendelse. 

Køb i dag 

På vores hjemmeside kan du se vores udvalg af lommelygter fra ABUS og vores mange andre produkter, som alle overholder vores strenge krav til kvalitet. På hjemmesiden findes detaljeret information om de enkelte produkter, ligesom disse kan bestilles herfra. Vi leverer over hele landet, og fragten er gratis ved køb på 500 kroner eller derover. Vi sørger for, at du har din bestilling så hurtigt som muligt, og 90% af bestillingerne pakkes samme dag. Vi har mere end 60 års erfaring indenfor låse, sikringer, overvågning og andre produkter relateret til disse kategorier.