Spritdispenser til ethvert formål

I denne tid er det blevet vigtigt at tilbyde håndsprit til sine kunder for at undgå spredning af Covid-19. Vores mange leverandører har faktisk omstillet deres produktion til værnemidler. Vi har ligeledes valgt at tage et ansvar i denne svære tid. Derfor kan vi nu tilbyde et bredt udvalg af Covid-19 relaterede produkter. Det er blandt andet forskellige typer dispensere til håndsprit. Vi har både automatiske dispensere, dispensere til væg og dispenser med stativ. Kapaciteten på de forskellige modeller er på 1000 ml. Desuden forhandler vi også visir, der ligeledes er blevet et effektivt værnemiddel mod Covid-19. 

 

Du kan se hele udvalget af vores Covid-19 relaterede værnemidler her på siden. Find en effektiv spritdispenser, der opfylder netop dine og dine medarbejderes eller kunders behov!

Populær
-69%
Model/varenr.: MBG4004
398,00
1.298,00
Du sparer: 900,00
Populær
-58%
Model/varenr.: AB62845
85,00
200,00
Du sparer: 115,00
-59%
Model/varenr.: RO3022896
39,95
98,00
Du sparer: 58,05
-28%
Model/varenr.: Sa1lGEL
49,95
69,00
Du sparer: 19,05
Model/varenr.: HåSP5L
228,00
-54%
Model/varenr.: MBG4000
278,00
598,00
Du sparer: 320,00
-57%
Model/varenr.: MBG4002
298,00
688,00
Du sparer: 390,00
-12%
198,00
223,75
Du sparer: 25,75

Funktionel spritdispenser til væg

Det kan være svært at finde plads til en stående dispenser i kontorindretningen eller i køkkenet på skolen. Derfor er det i stedet yderst praktisk at investere i væghængte dispensere til håndsprit. Disse fylder ikke særlig meget og kan placeres et utal af steder. Med disse er det også lettere at have flere dispensere fremme, uden at det skal optage særlig meget plads. Og uden at man skal gå langt for at finde en dispenser med håndsprit. 

 

I mange butikker finder du en dispenser på stander, men i små butikker kan den fylde meget og stå i vejen i indgangen. Her kan det være mere ideelt at placere en dispenser på væggen, f.eks. lige hvor man kommer ind i butikken. 

 

Vægdispensere er også gode på badeværelset eller i køkkenet. Her kan en stander med håndsprit nemt komme til at stå i vejen. I vores sortiment finder du en dispenser til væg, som er automatisk. Det vil sige, hvor håndspritgel bliver doseret, når man sætter hånden ind under dispenseren. 

Synlig spritdispenser med stander

Som erhvervsdrivende er det blevet vigtigt at følge myndigheders krav samt kundernes efterspørgsel efter håndsprit. Det er relevant i alle erhverv, men specielt i butikker og på restauranter/caféer er det vigtigt at have en synlig stander med sprit i. Så du er sikker på, at dine kunder både husker og har mulighed for at spritte hænderne af. 

 

Vores spritdispenser med stativ er perfekt til dette formål. Den kan placeres på steder, hvor der er brug for en spritdispenser med stor kapacitet. Altså i butikker, kantiner, på restauranter, værtshuse og indgange til skoler eller lignende , hvor der kommer mange mennesker igennem hver dag. Standeren er praktisk og funktionel og fylder faktisk slet ikke særlig meget. Fordelen ved den er, at muligheden for håndsprit kommer op i kundernes øjenhøjde. 

 

Det er vores svenske leverandør MBG, der sædvanligvis producerer pengeskabe, som står bag standeren i vores sortiment. Den er derfor lavet i materialer af høj kvalitet, men samtidig til en helt fornuftig pris. 

Smart dispenser med sensor

Det sker tit og faktisk ret ofte, at man får trykket lige hårdt nok på dispenseren. Og nogle dispensere er bare svære at vide, hvor hårdt man skal trykke på. Håndspritten ender måske på gulvet i stedet for i hænderne. Det gør gulvet nedenunder klistret og glat. I mange tilfælde kan det være nødvendigt at placere en lille opsamleren under dispenseren. Men det faktisk er ikke den eneste løsning. Hvis du oplever dette problem ofte, kan du i stedet investere i automatisk spritdispenser. På den måde sikrer du, at dine kunder får en doseret mængde håndsprit. Idét de ikke længere skal trykke på den, undgår du også, at håndspritten ender på gulvet. 

 

Vi fører både automatiske dispensere til væg og til bord. Den stående model til bord er ideel til f.eks. kantiner, møderum eller konferencelokaler. Her kan du let placere en dispenser på hvert bord. Dette afhjælper trængsel og besvær med at gå hen til dispenseren med sprit og eventuelt stå i kø for at bruge den. 

 

Vi forhandler f.eks. også visir i høj kvalitet. Disse er yderst lette, certificerede og nogle af de bedste på markedet. De er faktisk meget behagelige at have på. De er produceret af den tyske producent ABUS, der har omlagt deres produktion pga. corona. 

Bestil online og få hurtig levering

Vi ved godt, at der er stort behov for dispensere til håndsprit. Flere og flere brancher er genåbnet, og det betyder, at man hurtigt kan få brug for nye eller flere dispensere. Derfor tilbyder vi altid effektiv og hurtig levering af dine dispensere og visir. Stort set alle ordrer, i hvert fald 90% af dem, bliver faktisk ekspederet samme dag, når du handler hos 

 

Er du i tvivl om noget? Så kan du altid kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig godt videre med effektive kvalitetsprodukter til håndtering af Covid-19. 

 

Bemærk: Vi forhandler ikke håndsprit her i shoppen. Vi har udelukkende dispensere, der er egnet til dosering af håndsprit.