RUKO CONNECT 235

Cylinderfallelås med dørgrebsåbning med nødudgangsfjeder og uden omstiller til cylinderfalle bero-funktion.Låsekassen kan anvendes til døre hvor man ønsker cylinderfalleaflåsning, nødudgang og dørgrebsaflåsning.

35 mm 50 mm 70 mm
Højre Venstre

Pris kr.

926,60
1.130,00
Du sparer: 203,40
Lager: Ikke på lager
Stregkode: 7332404094594

Cylinderfallelås med dørgrebsåbning med nødudgangsfjeder og uden omstiller til cylinderfalle bero-funktion.Låsekassen kan anvendes til døre hvor man ønsker cylinderfalleaflåsning, nødudgang og dørgrebsaflåsning.Cylinderfallen trækkes ind i låsekassen med nøgle, vridergreb eller dørgreb.Cylinderfallen spærres i låst position når spærrefallen er trykket ind i låsekassen.

Tekniske specifikationer

Falle der tolererer en skævhed mellem dør og karm på ± 4°.Passer til udskiftning fra modullås, ved udskiftning i branddøre skal der stoppes ikke brandbart materiale i hulrummet.Låsekasser med dornmål 50 og 70 mm kan monteres med Ruko sikkerhedscylinder eller ovalcylinder. Låsekasser med dornmål 35 mm kan monteres med Ruko ovalcylinder.Fås i 35, 50 og 70 mm dornmål. Stolpen er af blank zinkbehandlet stål, hvilket giver en modstandsdygtig og neutral overflade som passer ind i alle miljøer. Falle af drejet stål med blank zinkbehandling.

Andre købte også