RUKO CONNECT 234

Cylinderfallelås med dørgrebsåbning og omstillernøgle til cylinderfalle bero-funktion.Låsekassen kan anvendes til døre hvor man ønsker cylinderfalleaflåsning der kan omstilles og dørgrebsåbning.

Lager: Ikke på lager
35 mm 50 mm 70 mm
Højre Venstre

Pris kr.

911,23
1.111,25
Du sparer: 200,02
Stregkode: 7332404094396

Cylinderfallelås med dørgrebsåbning og omstillernøgle til cylinderfalle bero-funktion.Låsekassen kan anvendes til døre hvor man ønsker cylinderfalleaflåsning der kan omstilles og dørgrebsåbning.F.eks. inderdøre, opgangsdøre, kontordøre, celledøre, massive døre, klimadøre, lydisolerededøre, aluminiumsdøre, fyldningsdøre, smalprofil døre.Cylinderfallen trækkes ind i låsekassen med nøgle, vridergreb eller dørgreb.Cylinderfallen spærres i låst position når spærrefallen er trykket ind i låsekassen.Omstillernøglen kan blokere cylinderfallen i ulåst position.

Tekniske specifikationer

Falle der tolererer en skævhed mellem dør og karm på ± 4°.Låsekasser med dornmål 50 og 70 mm kan monteres med Ruko sikkerhedscylinder eller ovalcylinder. Låsekasser med dornmål 35 mm kan monteres med Ruko ovalcylinder.Fås i 35, 50 og 70 mm dornmål. Stolpen er af blank zinkbehandlet stål, hvilket giver en modstandsdygtig og neutral overflade som passer ind i alle miljøer. Falle af drejet stål med blank zinkbehandling.

Andre købte også