RUKO CONNECT 222

Dobbeltfallelås uden omstiller til cylinderfalle bero-funktion. Låsekassen kan anvendes til døre hvor man ønsker fasthold af døren og mulighed for cylinderfalleaflåsning.

35 mm 50 mm 70 mm

Pris kr.

533,00
650,00
Du sparer: 117,00
Lager: Ikke på lager
Stregkode: 7332404080702

Dobbeltfallelås uden omstiller til cylinderfalle bero-funktion. Låsekassen kan anvendes til døre hvor man ønsker fasthold af døren og mulighed for cylinderfalleaflåsning. Dørgrebsfallen trækkes ind i låsekassen med dørgrebet. Cylinderfalle og dørgrebsfalle trækkes ind i låsekassen med nøgle eller vridergreb.Cylinderfallen spærres i låst position når spærrefallen er trykket ind i låsekassen.

Tekniske specifikationer

Fallene kan tolererer en skævhed mellem dør og karm på ± 4°Passer til udskiftning fra modullås, ved udskiftning i branddøre skal der stoppes ikke brandbart materiale i hulrummet.Låsekasser med dornmål 50 og 70 mm kan monteres med Ruko sikkerhedscylinder eller ovalcylinder. Låsekasser med dornmål 35 mm kan monteres med Ruko ovalcylinder.Fås i 35, 50 og 70 mm dornmål. Stolpen er af blank zinkbehandlet stål, hvilket giver en modstandsdygtig og neutral overflade som passer ind i alle miljøer. Falle af drejet stål med blank zinkbehandling.

Andre købte også