RUKO CONNECT 221

Dobbeltfallelås med omstillernøgle til cylinderfalle bero funktion. Låsekassen kan anvendes til døre hvor man ønsker dørgrebsfallefasthold af døren og mulighed for cylinderfalleaflåsning som kan omstilles.

Lager: Ikke på lager
35 mm 50 mm 70 mm

Pris kr.

521,73
636,25
Du sparer: 114,52
Stregkode: 7332404080689

Dobbeltfallelås med omstillernøgle til cylinderfalle bero funktion. Låsekassen kan anvendes til døre hvor man ønsker dørgrebsfallefasthold af døren og mulighed for cylinderfalleaflåsning som kan omstilles.Dørgrebsfallen trækkes ind i låsekassen med dørgrebet. Cylinderfalle og dørgrebsfalle trækkes ind i låsekassen med nøgle eller vrider.Cylinderfallen spærres i låst position når spærrefallen er trykket ind i låsekassen.Omstillernøglen kan blokere cylinderfallen i ulåst position.

Tekniske specifikationer

Fallene kan tolererer en skævhed mellem dør og karm på ± 4°Passer til udskiftning fra modullås, ved udskiftning i branddøre skal der stoppes ikke brandbart materiale i hulrummet.Låsekasser med dornmål 50 og 70 mm kan monteres med Ruko sikkerhedscylinder eller ovalcylinder. Låsekasser med dornmål 35 mm kan monteres med Ruko ovalcylinder.Fås i 35, 50 og 70 mm dornmål. Stolpen er af blank zinkbehandlet stål, hvilket giver en modstandsdygtig og neutral overflad

Andre købte også