RUKO CONNECT 2002

Falle- og hagerigellås med 360° nøgledrejning og ude-hjemmefunktionLåsekassen kan anvendes til døre, hvor der ønskes sikkerhedsaflåsning med rigel og dørgrebsfallefasthold, samt ude og hjemme funktion.

50 mm 70 mm
Højre Venstre

Pris kr.

911,23
1.111,25
Du sparer: 200,02
Lager: Ikke på lager
Stregkode: 7332404080788

Falle- og hagerigellås med 360° nøgledrejning og ude-hjemmefunktionLåsekassen kan anvendes til døre, hvor der ønskes sikkerhedsaflåsning med rigel og dørgrebsfallefasthold, samt ude og hjemme funktion.Dørgrebsfallen trækkes ind i låsekassen med dørgrebet. Hageriglen trækkes ind i låsekassen med nøgle eller vrider.Låsen er forsynet med omstillerknap, kan skifte der gør den udesikker og hjemmesikker. Indefra låses og åbnes med vridergreb. Når omstillerknappen trykkes ned, frakobles vrideren og låsen kan kun åbnes med nøgle fra begge sider. Til forretnings- og institutionsbrug kan riglen blokeres med omstillerknappen, så riglen ikke fejlagtigt kan låses med vridergrebet.

Godkendelser og mærkninger

EN12209 Grade 4, indbrudssikring. Kan avnedes til skal-, celle- og objektsikring op til og med sikringniveau 50, kan anvende op til og med sikrings niveau 60 i skal- og cellesikring såfremt aflåsningen fra invendig side.

Tekniske specifikationer

Falle der tolererer en skævhed mellem dør og karm på ± 4°.Låsekasser med dornmål 50 og 70 mm kan monteres med Ruko sikkerhedscylinder eller ovalcylinder. Låsekasser med dornmål 35 mm kan monteres med Ruko ovalcylinder.Fås i 50 og 70 mm dornmål. Stolpen er af blank zinkbehandlet stål, hvilket giver en modstandsdygtig og neutral overflade som passer ind i alle miljøer. Fallen er af et stykke stål som er drejet og med blank zinkbehandling

Andre købte også