Conlan Mykey CP1000 PIN og Proximity

Conlan Mykey Cp 1000 PIN og Prox
Kombineret PIN- og Prox fra Conlan i Mykey serien.
Modulopbygget så de passer til FUGA rammer og moduler.

Hvid Sort

Pris kr.

1.515,20
1.847,80
Du sparer: 332,60
Lager: Ikke på lager
Model/varenr.: 480015

PINkode

Slip for nøgler og kort, og åbn en eller flere døre med din egen personlige kode. Adgangskontrol med PINkode er vores mest solgte produkt. Kodetastaturet er bygget med kapacitiv touch, der giver optimal komfort og holdbarhed – tastaturet reagerer på energien fra din finger og slides ikke ved brug, da der ikke er bevægelige dele under tasterne.

Udover din personlige kode, kan du bruge dagskoder og engangskoder, hvis du har behov for at give særlig adgang i en begrænset periode. Læs mere om dagskoder og engangskoder.

Prox

Adgangskontrol med Proxlæser fungerer på mange måder ligesom en gammeldags nøglelås – du skal bruge din transponder eller dit kort for at åbne døren. Dog er der et par væsentlige fordele ved at bruge digital adgangskontrol med Proxlæser frem for nøglelås:

  • Nyere transpondere kan ikke kopieres, som en gammeldags nøgle kan.
  • Det er muligt at slette brugere, selv om du ikke kan få deres transponder eller kort igen.
  • Du kan finde ud af, hvem der har været i bygningen hvornår.

Vores Proxlæsere kan blandt andet læse Atmel, Emarine og Mifare. 

Stand Alone

Stand Alone-systemer er vores speciale. I korte træk betyder Stand Alone, at du ikke skal have en pc tilkoblet for at installere og programmere din adgangskontrol. Stand Alone er derfor den rigtige løsning til de fleste mindre anlæg, hvor man ikke har brug for en større central. 

Programmering

Al programmering – oprettelse, redigering, sletning af brugere – foregår direkte på læseren. Du kan godt have flere installationer, der fungerer med de samme koder, kort, fingre, etc. Du kan også sammenkoble adgangskontrollen med dit alarmsystem, da alle vores læsere har to udgange. Hvis du skal programmere mange læsere med de samme oplysninger, kan du nøjes med at programmere én enkelt læser, overføre informationerne til et Mifare/DESfire-kort. Bagefter kan du lægge informationerne ind på de øvrige læsere blot ved at holde kortet op til læseren. Læs mere om kloning af læsere.

Log

Ønsker du adgang til en log over, hvem der har benyttet adgangskontrollen og hvornår, kan du tilkoble vores LogBox. Når du har brug for at aflæse loggen, tager du simpelt hen LogBoxen fra adgangskontrollen og slutter den til din pc, hvor et lille software-program viser de sidste 10.000 logs.

Andre købte også