Conlan Mykey CM 1000 PIN og Mifarelæser

Conlan Mykey CM 1000 PIN og Mifarelæser
Kombineret PIN- og Mifarelæser fra Conlan i Mykey serien.
Modulopbygget så de passer til FUGA rammer og moduler.

https://www.conlan.eu/download/doc/en/Stand-Alone/CM1000-Configuration.pdf

https://www.conlan.eu/download/doc/en/Stand-Alone/CM1000-Manual.pdf

Sort Hvid

Pris kr.

1.515,20
1.847,80
Du sparer: 332,60
Model/varenr.: 480100

PINkode

Slip for nøgler og kort, og åbn en eller flere døre med din egen personlige kode. Adgangskontrol med PINkode er vores mest solgte produkt. Kodetastaturet er bygget med kapacitiv touch, der giver optimal komfort og holdbarhed – tastaturet reagerer på energien fra din finger og slides ikke ved brug, da der ikke er bevægelige dele under tasterne.

Udover din personlige kode, kan du bruge dagskoder og engangskoder, hvis du har behov for at give særlig adgang i en begrænset periode. Læs mere om dagskoder og engangskoder.

Mifare

De nyere prox-signaler har den fordel, at der på et enkelt kort kan ligge mange forskellige informationer. Det vil sige, at du for eksempel i din virksomhed kan udstyre dine medarbejdere med ét kort, der både låser dørene op, giver adgang til bestemte maskiner og kan bruges til betaling i kantinen.

Du kan altså nøjes med et enkelt kort til en lang række oplysninger og mange forskellige formål. 

Stand Alone

Stand Alone-systemer er vores speciale. I korte træk betyder Stand Alone, at du ikke skal have en pc tilkoblet for at installere og programmere din adgangskontrol. Stand Alone er derfor den rigtige løsning til de fleste mindre anlæg, hvor man ikke har brug for en større central. 

Programmering

Al programmering – oprettelse, redigering, sletning af brugere – foregår direkte på læseren. Du kan godt have flere installationer, der fungerer med de samme koder, kort, fingre, etc. Du kan også sammenkoble adgangskontrollen med dit alarmsystem, da alle vores læsere har to udgange. Hvis du skal programmere mange læsere med de samme oplysninger, kan du nøjes med at programmere én enkelt læser, overføre informationerne til et Mifare/DESfire-kort. Bagefter kan du lægge informationerne ind på de øvrige læsere blot ved at holde kortet op til læseren. Læs mere om kloning af læsere.

Log

Ønsker du adgang til en log over, hvem der har benyttet adgangskontrollen og hvornår, kan du tilkoble vores LogBox. Når du har brug for at aflæse loggen, tager du simpelt hen LogBoxen fra adgangskontrollen og slutter den til din pc, hvor et lille software-program viser de sidste 10.000 logs.

Andre købte også