Wi-Fi base til batterikamera

Wi-Fi-basen kan bruges til at optimere signalmodtagelse og rækkevidde på op til 2 batterikameraer (PPIC90520) Giver HotSpot-funktionalitet og muligheden for at optage op til 128 GB på et micro SD-kort (tilbehør)

 

Installationsvejledning

Datablad

Brugervejledning

Lager: Ikke på lager

Pris kr.

599,00
Model/varenr.: ABPPIC90010
Stregkode: 4003318879142

Ingen strøm, i nærheden?

ABUS Batterikam er det vejrbestandig, 100% trådløse trådløse sikkerheds kamera til dit hjem og placeres uden stikkontakt

2 MPx, intercom og push-meddelelser inkluderet.

Enkel og via app

Det første livebillede på den gratis App2Cam Plus får du inden for få minutter og uden at registrere kameraet.

Takket være det innovative holderkoncept er Akku Cam hurtigt monteret og fast tilsluttet holderen.

Batteri med lang levetid Standby-tilstand og intelligent bevægelsesdetektion tillader op til 13 måneders driftstid. Hvis batteriet er ved at løbe tør, modtager du en meddelelse på appen. Efter kun 4 timer er den fuldt opladet igen.

Den tilhørende basestation udvider kameraets brugsradius enormt. Forbind blot stationen permanent via USB-adapter til en stikkontakt i bygningen og via WLAN til routeren.

App2Cam Plus viser dig levende billeder og optagelser fra op til 8 basestationer à 2 kameraer.

Også via Internettet, hvis du rejser eller er på ferie.

For udenfor og i mørket Med fuld HD, hvidt lys LED og lavlysfunktion får du klare og detaljerede farvebilleder i løbet af dagen og endda om natten.

Den vandrette enhedskonstruktion, ideel til montering i loftsniveau, og 120 ° synsvinklen sikrer et optimalt overblik. Takket være certificeret beskyttelsesklasse (IP65): vejrbestandig i regn, sne og sollys.

Overfør sikkert og gem lokalt Sikkerhedskameraet overfører de krypterede data og direkte til basestationen uden omveje via internettet eller en sky. Basestationen, der er beskyttet i bygningen, lagrer dataene direkte og gratis på det lokale microSD-kort.

Andre købte også