-15%

ABUS EasyLook BasicSet

Model/varenr.: ABPPDF17000
Fra: ABUS
Stregkode: 4003318960789
3.143,30  m/Moms
( 2.514,64  u/Moms )
3.698,00  m/Moms
Du sparer: 554,70
Lager: Ikke på lager
Produktfordele
  • Forbedret nattesyn – IR-lysdioder uden for linsen. Nattesyn op til 15 meter
  • Kan udvides med op til tre kameraer til enhver tid (fire kameraer i alt)
  • Smart bevægelsesdetektering. Detektion af personer/dyr via PIR i kombination med software
  • 2-way audio micro og højttaler til samtale
  • Nem og sikker adgang – Komplet adgang permanent og gratis via skærmen, inkl. livebillede og alle personlige indstillinger – ingen separat enhed nødvendig; ingen kommunikation via router/internet og dermed sikker over for angreb
  • Personlige indstillinger via touchskærm; deaktiver lyd til optagelser (overholder GDPR/databeskyttelsen), billedområder med/uden registrering, tidsplaner, private zoner
  • Klart nattesyn i sort/hvid (via infrarød LED) på op til 15 meter, 3-megapixel kameraopløsning, zoomfunktion, 82-graders synsvinkel, kameraets beskyttelsesklasse IP66 (vejrbestandigt; beskyttelse mod kraftige vandstråler, støvtæt)
  • Kan til enhver tid udvides til i alt 4 kameraer (ekstra kamera til ABUS EasyLook BasicSet)
  • Ingen yderligere omkostninger (intet abonnement, ingen cloud)

Det kunne ikke være nemmere
Leder du efter et sikkerhedskamera, der fungerer uden internet, WLAN, computer og mobiltelefon? Klar til brug på få sekunder og ekstremt nemt at bruge? Så er ABUS EasyLook BasicSet det helt rigtige for dig.


Sættet består af et overvågningskamera og en fleksibel, kompakt 7-tommers skærm. Det sørger for pålidelig videoovervågning dag og nat og udfører sine funktioner uden internet/WLAN, uden app og uden separate enheder som f.eks. en smartphone. En praktisk løsning for unge og ældre, fordi begge sætkomponenter kun har brug for strøm; videodata og indstillinger er sikkert krypteret og overføres hurtigt og trådløst. Sættet kan til enhver tid udvides til op til 4 kameraer.


Er der en ubuden gæst på færde, eller er det blot pakkebuddet, der står ved døren? Kameraets smarte bevægelsesregistrering registrerer pålideligt mennesker og dyr. Monitoren giver derefter et signal og viser dig, hvad der sker. Du skal blot trykke på skærmen – så kan du tale tilbage via kameraet, så hoveddøren kan holdes lukket, hvis du er i tvivl. I øvrigt: Kameraet ignorerer uvæsentlige bevægelser af f.eks. blade i vinden eller varmestråling fra varmeapparater.


Hvis det er nødvendigt, kan du bruge skærmen trådløst i kort tid og placere den på det sted, hvor der er brug for den. Også yderst praktisk: Sættet er klar til brug på få sekunder – du skal blot tænde for kameraet og monitoren – og så kan du se det første livebillede. Derefter er det lige så nemt at foretage et par personlige indstillinger via skærmen.