Abus kædelås 8077/12KS120 Detecto Black Loop MIX FARVER

Mix selv farverne, normalt leveres denne kun med GUL lås, vi lader dig frit vælge farven af den lås du ønsker :)

Skivebremselås fra ABUS med automatisk positionsbestemmelse og bevægelsesaktiveret alarm.
Den indbyggede alarm i ABUS 8077 Detecto er tredimensionel, hvilket vil sige, at alarmen udløses, når den indbyggede automatiske positionsbestemmelse registrerer en ny position eller vinkel. Alarmen aktiveres automatisk på bremseskiven fire sekunder efter, at lå sens stift går i indgreb, og som en ekstra sikkerhedsforanstaltning markeres aktiveringen med et tydeligt bip. Når denne kontrollyd har lydt, er både låsen og den automatiske positionsbestemmelse aktiveret, og fra det tidspunkt vil lå sens indbyggede sensor reagere på alle bevægelser uanset vinkel eller retning. Nu har tyvene rigtig dårlige kort på hånden, for pilles der ved låsen, eller forsøges motorcyklen fjernet, vil låsens følsomme bevægelsessensor omgående reagere på den ændrede position, og lade den kraftige alarm på 100 db. lyde i 15 sekunder.
Når alarmen har lydt, vil låsens positionsbestemmelse automatisk indstille sig og være klar igen efter fire sekunder. Hvis der stik mod alle odds stadig gøres forsøg på at fjerne motorcyklen, eller låsen bliver forsøgt dirket op, vil sensoren igen udløse alarmen, og så dan bliver det ved, indtil tyvene opgiver.
Takket være det indbyggede LED-lys i nøglen er låsen også let at betjene, nå r det er mørkt.

ABUS 8077 Detecto har en dobbeltfunktion. Med den risikerer man aldrig at få bremseskiver og forgaffel ødelagt, fordi man glemmer skivebremselåsen, for så snart låsens sensor registrerer, at motorcyklen tages ned af stativbenet, vil den højlydt minde om sin eksistens.

 

Sort Blå Rød Gul Orange

Pris kr.

1.497,00
1.999,00
Du sparer: 502,00
Model/varenr.: 19005
Stregkode: 4003318190056

 

 

Andre købte også