Secuyou Tilbudspakker Sammensæt selv antal..

Startpakke med beslag til greb og 1 Fjernbetjening Lås til terrassedøre og vinduer

Hvid
1 Låse og 1 fjernbetjening 2 Låse og 1 fjernbetjening 3 Låse og 1 fjernbetjening 4 Låse og 1 fjernbetjening 5 Låse og 1 fjernbetjening 6 Låse og 1 fjernbetjening 7 Låse og 1 fjernbetjening 8 Låse og 1 fjernbetjening 9 Låse og 1 fjernbetjening 10 Låse og 1 fjernbetjening 11 Låse og 1 fjernbetjening

Pris kr.

5.878,60
8.398,00
Du sparer: 2.519,40
Model/varenr.: secu tilbudspakke

 Startpakke med fra 1 beslag til greb og 1 Fjernbetjening.

Secuyou indbrudssikring er et trådløst låsesystem, som bruges til at låse terrassedøre, altandøre og vinduer med et enkelt tryk.  Den trådløse Secuyou fjernbetjening sikre dig, at alle terrassedøre og vinduer er forsvarlig lukket når du forlader huset (Den blinker rødt, hvis der er en dør eller et vindue, som står åbent). Hvis alle terrassedøre og vinduer er lukket, så låser Secuyou fjernbetjeningen alle døre og vinduer med et enkelt tryk. 

Med Secuyou kan du beholde dine eksisterende håndtag, da systemet monteres mellem håndtag og karm. Det hele er trådløst, og meget nemt at installere (Se monteringsvideoen nedenfor)

Secuyou låsesystem hjælper dig med at modvirke indbrud i dit hjem, og samtidigt gør Secuyou flugtvejen mere besværlig for tyven, da låsen sørger for at vinduer og låse ikke kan åbnes af uvedkommende.

Ring til os på tlf.: 70 22 72 06, hvis du er i tvivl om noget - f.eks. om Secuyou indbrudssikring passer hjemme hos dig.
 
Se monteringsVideoer på www.secuyou.dk  
Andre købte også